МАСАЖИ

Класически масаж

Масаж, който релаксира,отпуска или тонизира организма, премахва умората,стреса и напрежението и засилва имунната система.Подобрява циркулацията на течностите в организма, както и дейността на нервната система. Класическият масаж е отлично профилактично средство за всекидневно здраве.

Масажът не е само отлично средство за релаксация, но и една много полезна процедура при различни здравословни проблеми. Предлаганите масажи са подходящи при обща скованост на тялото, предизвикана от заседналия начин на живот. Масажът е особено подходящ при: физически и емоционален стрес, депресивни състояния, храносмилателни проблеми, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване.

Тайландски масаж на ходилата

Един прекрасен начин да получите едновременно релакс, да повишите и балансирате жизнената си енергия и да се насладите на тайландският метод . Изпълнява се с дрехи.
Терапията започва с потапяне на ходилата във ваничка с вода, лимонени резенки и листенца цветя. Подсушаване и масаж с есенциални масла, зонен масаж с дървен стик по ходилата, отново масаж вече до колената. Следва масаж на ръцете, врата и завършва с раменете. Чуствате се освободени от умората и изпълнени с енергия.